Om os

Velkommen til Bordfodbolden.dk, hvor du finder et af Danmarks største udvalg af bordfodboldborde. Vores mål er at gøre det nemt for dig som kunde hurtigst at få et overblik over de mest populære bordfodboldborde i Danmark. Dermed slipper du for at skulle læse og sammenligne adskillige forskellige hjemmesider med bordfodboldborde, når du skal investere i et bord til bordfodbold.

De fleste af de borde, som der vises på vores hjemmeside, forhandler vi selv. Nogle af fodboldbordene, der vises på Bordfodbolden.dk, forhandler vi ikke selv, men de pågældende produktsider linker til vores partner webshops, hvor du kan få det viste bord. Således har vi forsøgt at samle det største overblik over bordfodboldborde i Danmark, så du kun skal kigge ét sted, når du skal shoppe fodboldborde! Alle varer fremsendes direkte til dig fra leverandøren – der er derfor ikke salg fra adressen.

Køb et bordfodboldbord i fransk eller italiensk stil til at have stående i kælderen, i SFO’en eller på kontoret. Køb et fodboldbord til dine børn, som I alle kan have glæde af.

Når du handler på Bordfodbolden.dk får du:

  • Altid hurtig levering med Danske Fragtmænd, GLS eller Brink Transport (2-3 dages leveringstid efter modtaget ordre)
  • Et af Danmarks største udvalg indenfor bordfodboldborde
  • Danmarks bedste kundeservice
  • Kvalitetsprodukter til de bedste priser
  • Sikker betaling via SSL forbindelse

Hvem er folkene bag Bordfodbolden.dk?

Bordfodbolden.dk ejes og drives af Troels Jensen. Troels har spillet bordfodbold lige siden han gik i fritidshjem tilbage i slutningen af de glade 1980’ere.

Troels er uddannet som geolog i 2009, da den økonomiske krise var på sit højeste. Det var umuligt for ham at få et job indenfor geologi i Vesten, så han flyttede til Kina for at arbejde for et kinesisk olieselskab og for at undervise engelsk, mens han tog en videregående grad i kinesisk.

Efter han kom tilbage til Danmark gik han igen som arbejdssøgende. Da han var godt træt af jobusikkerheden, besluttede han sig for at tage sagen i egen hånd og kastede sig ud som iværksætter – Bordfodbolden.dk er en af hans første virksomheder.

Når han ikke arbejder på sine virksomheder, er han travlt beskæftiget i sit fuldtidsarbejde i Region Hovedstaden, hvor han også har mulighed for at nyde et slag bordfodbold med kollegerne i frokostpausen! Derudover er han pjattet med at løfte vægte og læse om historie og rumforskning.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os pr. mail, hvis du har spørgsmål til Bordfodbolden.dk.

Skriv til os på e-mail:
hej@bordfodbolden.dk

Kontaktoplysninger:
Bordfodbolden.dk
Jagtvej 215A, 9. mf. tv.
2100 København Ø
Tlf.: 60 52 52 29

Bemærk: IKKE SALG FRA ADRESSEN. Alle ordrer fremsendes direkte fra leverandøren.

E-mail: hej@bordfodbolden.dk (du får svar indenfor 15 min. typisk)

Hjemmesiden Bordfodbolden.dk ejes af Lytt Digital ApS med CVR nr.: 36537930.
Online Dreams IVS adresse