Bordfodbold til børn (2024)

Bordfodbold til børn repræsenteres af vores række af fodboldborde til de små. Både i hjemmet og i skolen eller fritidshjemmet er et godt spil bordfodbold en god måde at styrke fællesskabet på, og det er et spil, der er nemt at lære. Samtidig er det et spil, hvor man kan være flere, der spiller på een gang. Fodboldborde til junior og mini er fremstillet med børn for øje, så de passer til børnenes højde, og børnene behøver derfor ikke at have en stol eller taburet at stå på, når de vil spille.

Bordfodboldborde til børn og unge kommer i forskellige størrelser og varianter. Der findes egentlige fodboldbord og så findes der fodboldspil, som skal stilles på stuebordet eller på køkkenbordet. Der findes også borde med forskellige bordplader, hvor hver bordplade er et forskelligt spil, for eksempel bop eller stort backgammon.

INDHOLDSFORTEGNELSE OVER SIDEN

Vores bud på de bedste bordfodbold borde til børn

Sorter efter pris:

Prisinterval 0-2K
Prisinterval 0-2K - slider
DKK0DKK2.000

Prissortering:

Sorter efter pris:

Prisinterval 0-2K - slider
DKK0DKK2.000

Vi anbefaler:

Vi anbefaler webshoppen her til køb af bordfodboldborde. Klik på linket og se det store udvalg.

Flere guides og produktoversigter

Fandt du ikke det rigtige fodboldbord ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde det bedste bordfodboldbord for dig:

Bordfoldboldborde til børn

Bordfodbolden.dk giver et overblik over de mange typer af bordfodboldborde til børn og unge, som der findes på markedet. Bordene til de yngre kommer i mange forskellige designs og størrelser, så der altid er et spil til ethvert behov.

Især for børn og unge er et spil bordfodbold en god måde at være sammen om og styrke fællesskabet på. Både derhjemme og i skolen eller institutionen er en frisk konkurrence i bordfodbold altid en fantastisk måde at bruge ti minutter på. Dette kunne være i et frikvarter eller lige i minutterne før, at aftensmaden er færdig.

Samtidig er det spil, de sagtens kan være flere om. Det kan være ved at spille to, tre eller endda fire på hvert hold, hvor de styrer en række spillere hver. Det kan også være ved at lave turneringer mod hinanden. Vi kender vist alle det med at udfordre vinderen i bordfodbold, og for børnene er det ingen undtagelse.

Hvis I derhjemme eller i fritids- eller ungdomsklubben overvejer at investere i et bordfodboldbord, vil det være nogle penge, der er givet rigtig godt ud. Det giver mange timers sjov til både store og små børn og kan være med til at lære dem at samarbejde. Samtidig kan det lære børnene at acceptere og arbejde med deres egne styrker og svagheder.

Mange forskellige typer fodboldborde til børn

Som nævnt kommer bordfodboldborde til børn og unge i mange forskellige størrelser og designs. Således er der borde i børnestørrelse, som kommer med foldud-ben og med fastmonterede ben, og andre borde, der kommer uden ben.

Borde uden ben har den fordel, at de er små og lette og kan gemmes af vejen inde i et skab eller på reolen uden de store problemer. At disse borde ikke har ben er ikke et problem, da bordet stilles på gulvet eller oven på bordfladen på et andet bord. Disse bordes små størrelser gør det meget fleksibelt og nemt at håndtere og giver samtidig dine børn mulighed for at spille bordfodbold derhjemme, selv hvis I ikke har et hjem med så meget plads.

Hvis I har plads til det, kan det dog anbefales, at I køber et bordfodboldbord med ben, der kan stå selv. Disse borde er gerne større end bordene uden ben, og dine børn vil derfor kunne få mere glæde af de større borde i længere tid, efterhånden som børnene vokser og modnes.

Hvis I har et bordfodboldbord stående derhjemme, bliver det meget nemt for børene at tage sig et hurtigt spil med deres venner. Dette er en stor fordel, idet de fleste forældre ønsker, at deres børn bruger mindre tid foran deres iPad og mere tid på at være sammen med deres venner og søskende. Når bordfodboldbordet står fremme hele tiden, bliver det nemt for børnene at få næsen ud af computeren eller tabletten og tage sig et spil.

Bordfodbold er både for de mindre og større børn

Både derhjemme og i institutionen kan det ofte være svært at få de større og lidt mindre børn til at lege med hinanden. Børnene vil ofte være på forskellige niveauer og vil derfor lege forskelligt. Det kan være, at de større børn synes det er kedeligt at lege med de mindste børn, og nogle afde yngste børn kan også være generte ved tanken om at lege med de “store”.

Ved et bordfodboldbord er det heldigvis nemt for børnene at være sammen på tværs af aldersskel. Ofte har deres evner til bordfodbold ikke noget at gøre med, hvor gamle de er, men hvor meget de spiller. 

De mindre børn kan derfor sagtens blive bedre end de større børn – eller de voksne – hvis de øver sig. Dette gør, at de fleste, som har prøvet at spille bordfodbold, synes, at det er et fantastisk spil. Det er ikke kun sjovt for alle, men samtidig er det også en måde, hvorpå de kan lære nye venner at kende foruden at lære nye sider af hinanden.

Noget af det bedste ved bordfodbold er, at det stadig er populært og sjovt at spille, når man bliver voksen. De fleste voksne spillere på arbejdspladsen i dag startede således selv med at spille bordfodbold i fritidshjemmet eller i legestuen. 

Men 25 år efter føler de stadig den samme store entusiasme for at spille mod kollegerne på arbejdet, som de gjorde dengang mod vennerne i fritidshjemmet!

Bordfodbold