Megaleg bordfodbold (2024)

Megaleg bordfodbold er bordene for den kvalitets- og prisbevidste spiller af bordfodbold. Hvis du overvejer et bordfodboldbord, kan det derfor være, at et Megaleg bordfodboldbord er noget for dig. 

Det er nogle flotte og holdbare borde, der kommer i en lang række forskellige designs og til mange formål. Derfor er det nemt at finde et, der vil passe ind alle steder – både i ungdomsklubben og skolen, såvel som i hjemmet eller i baren.

Bordene kommer både i standardstørrelse til de voksne spillere og i mindre størrelser, som er beregnet til de yngste spillere. Derudover er bordene nogle af de billigste på markedet i forhold til kvaliteten. Megaleg bordene er et dansk brand, men bordene importeres fra Kina, hvilket formindsker omkostningerne til fordel for dig som kunde.

INDHOLDSFORTEGNELSE OVER SIDEN

Vores bud på de bedste Megaleg bordfodbold borde

Sorter efter pris:

Prisinterval 0-10K
Prisinterval 0-10K - slider
DKK0DKK10.000

Prissortering:

Sorter efter pris:

Prisinterval 0-10K - slider
DKK0DKK10.000

Vi anbefaler:

Vi anbefaler webshoppen her til køb af bordfodboldborde. Klik på linket og se det store udvalg.

Flere guides og produktoversigter

Fandt du ikke det rigtige fodboldbord ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde det bedste bordfodboldbord for dig:

Megaleg bordfodbold giver dig kvalitet til prisen

Hvis du leder efter et flot bordfodboldbord til dit hjem eller din arbejdsplads, kan det være en god ide at vælge et bord fra Megaleg. Dette er et dansk firma, som har deres eget brand af bordfodboldborde, som importeres fra Kina. Bordene fra Megaleg er en del billigere end eksempelvis bordene fra Garlando og Roberto, fordi Megaleg-brandet endnu ikke er et internationalt varemærke, og fordi bordene produceres i Kina. Dette betyder dog ikke, at man får et bord i dårligere kvalitet, nærmest tværtimod!

De fleste borde fra Megaleg i standardstørrelse er meget robuste og solide. De er fremstillet med spilleplader af linoleum som traditionelle franske borde, og de fleste modeller har gennemgående stænger som traditionelle italienske borde. 

Bordene fra Megaleg er nogle flotte borde, hvor der er mange forskellige designs at vælge imellem. Fælles for bordene er, at de alle er i en god kvalitet, og at der er fokus på, at du kan få en god spilleoplevelse, når du spiller

Megaleg bordfodbold i mange designs

Nogle af bordene fra Megaleg kommer med åbent kabinet, så det er muligt at række hånden ned mellem spillerne. Andre af bordene er lukkede, så der er en gennemsigtig plade henover. Det forhindrer, at bolden kan ryge ud af spillebanen.

Hvis du leder efter et bordfodboldbord til en fritidsklub eller til en bar eller lignende, kan det derfor være en stor fordel at investere i et sådant bord med et lukket system. Der kommer mange mennesker, ting sker, og det kan være svært at finde bolden igen, hvis den først ryger ud af spillet. Dette problem undgår du, når du køber et bordfodbold med låg fra Megaleg.

Endvidere kan du vælge at købe et bord med møntindkast, så dine kunder skal betale lidt for at spille. Disse borde er konstrueret således, at du kan slå møntindkast-funktionen fra og til efter behov. Hvis du køber sådan et bord til ungdomsklubben eller hjemmet, er der ikke nogen grund til at benytte sig af møntindkast-funktionen. På den anden side, hvis du ejer en bar eller en café, så kan det være en smart måde at finansiere reparationer på eller eventuelt et indkøb af et helt nyt bord i fremtiden.

Stort set alle Megaleg bordene har fire stænger på hver side. Det gør det nemt at være hold, hvor I spiller to og to mod hinanden. Det kan både være sjovt, når I spiller mod hinanden derhjemme, og når I spiller på arbejdet. Det gør også, at der er flere, der kan være med til at spille.

Enkelte modeller af borde har tre spillere monteret til målmandstangen som på et traditionelt amerikansk bord. På bordene fra Megaleg er dette typisk for de lidt mindre modeller, som primært henvender sig til børn.

Bordfodboldborde fra Megaleg er i stærk kvalitet

Hvis I ofte spiller turneringer mod hinanden – det kan være derhjemme eller på arbejdet – kan det være en god ide at have et robust og solidt bordfodboldbord, der kan holde til en kamp. Når man bliver grebet af stemningen og konkurrencen, kan man hurtigt komme til at være mere hårdhændet, end man ellers ville være. I kan derfor med fordel vælge et Megaleg bord, der står solidt fast, så I ikke behøver at bekymre jer om et ustabilt bord, når I spiller.

Mange af bordene fra Megaleg er også fremstillet, så de er tunge, hvilket sikrer den gode stabilitet. Dette gælder i øvrigt lang de fleste borde i standardstørrelse på markedet, at jo tungere de er, desto mere stabile er de. 

Derfor er de fleste standardborde også beregnet til at stå fast bare ét fast sted. Når I spiller konkurrence, er det meget vigtigt, at der ikke nogen, der i deres begejstring kommer til at løfte på bordet, så bolden ryger den ene eller anden vej uden at være sparket derhen. Så kan det være svært at spille en retfærdig kamp og da især, hvis det sker alt for ofte.

Det skal dog ikke forstås sådan, at nogle af de lettere og mindre borde fra Megaleg ikke kan holde til så meget. Disse borde er naturligvis også fremstillet i god kvalitet, men de lettere borde er netop lettere at løfte på og derfor beregnet til at kunne blive flyttet rundt efter behov.

Når man sammenligner kvalitet og pris, er Megaleg bordene nogle af de bedste på markedet.

Bordfodbold