Stanlord bordfodbold (2024)

Stanlord bordfodbold bordene er fremstillet til den pris- og kvalitetsbevidste bordfodboldspiller. Stanlord er et godt dansk mærke, der fremstiller borde i både standardstørrelse til voksne spillere, men også mindre borde til de mindste spillere. Samtidig fremstiller Stanlord flere af deres borde med fokus på mobilitet, så bordene let kan flyttes rundt eller endda klappes sammen. Det er derfor alt nemt at finde et Stanlord bord, der passer ind de fleste steder – både i SFO’en, i baren, på arbejdspladsen eller derhjemme.

Stanlord bordfodbold bordene har spilleflader af linoleum, og bordene kommer med gennemgående stænger eller teleskopstænger afhængigt af modellen. Bordene er fremstillet i stærk kvalitet og med flot design. Særligt Stanlords Capri bord kommer med et elegant og smukt design, og bordet er tilmed forsynet med LED-lys, så det også kan bruges i rum med dæmpet belysning. Bordene fra Stanlord er nogle af de billigste på markedet i forhold til deres gode kvalitet.

INDHOLDSFORTEGNELSE OVER SIDEN

Vores bud på de bedste Stanlord bordfodbold borde

Flere guides og produktoversigter

Fandt du ikke det rigtige fodboldbord ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde det bedste bordfodboldbord for dig:

Stanlord bordfodbold – fordi kvalitet og mærkevarer ikke behøver at koste ekstra

Hvis du overvejer et bordfodboldbord, kan det være, at et bordfodboldbord fra Stanlord er noget for dig. Stanlord er et dansk mærke, som føres af Leggodt.dk, som laver nogle rigtig flotte og solide borde. Bordene kommer i en række forskellige designs, som både er fremstillet i børnestørrelse og i standardstørrelse til voksne. Det er derfor nemt at finde et, der vil passe ind alle steder.

Når du skal vælge dit nye bord til bordfodbold, er det naturligvis vigtigt at sikre dig, at kvaliteten er i orden og bordet har undergået de nødvendige tests for at sikre at bordet under normal brug lever op til standarterne. Når du investerer i et Stanlord bordfodboldbord fra Bordfodbolden.dk, kan du være sikker på, at du får et produkt, hvor der virkelig er blevet kræset for detaljerne. Samtidig får du et bord, hvor der ligger mange års erfaring bag fremstillingen af bordet.

Ved at købe et bord fra Stanlord er du også sikret nem adgang til reservedele, i det tilfælde at uheldet er ude og noget på bordet – mod forventning – går i stykker.

Slutteligt har Stanlord-borde den store fordel, at de ikke er ligeså dyre som borde fra mere internationalt kendte producenter som Rene Pierre og Garlando. Stanlord får deres borde fremstillet i Kina, hvilket sænker prisen markant, så du derfor på samme tid kan få et godt bord i stærk kvalitet samtidig med, at du sparer penge!

Bordfodboldborde fra Stanlord kommer i mange designs

Hvis du gerne vil have et bordfodboldbord, men også gerne vil have mulighed for at stille det væk, når du ikke skal bruge det, kan det være en god ide, hvis du vælger et bord fra Stanlord, hvor benene kan foldes ind under bordet og bordet derved klappes sammen. Dette gør det meget nemt at stille bordet væk, når du ikke skal bruge det. Det kan være, at du har det stående fremme til hverdag, men gerne vil gemme det væk, når du får gæster. Så kan du hurtigt folde benene sammen på bordet og sætte det ind i et skab eller stille det op ad væggen og tage det frem igen efter behov.

Stanlords Capri bord udmærker sig ved at have LED-belysning, hvilket ikke kun er rigtigt flot, men også særdeles brugbart, hvis bordet skal stå et sted med dæmpet belysning – som for eksempel i en bar. Således er Capri-bordet fra Stanlord ideelt til at stå i ungdomsklubben, i studiets fredagsbar eller endda i cafeen inde i byen. Hvis du leder efter et bord til en bar, er det i øvrigt en god ide at tænke i, at det skal være et bord, der kan holde til en del. Når folk får noget at drikke, har de trods alt en tendens til at spille mere passioneret og voldsomt!

Stanlord fører også to forskellige borde til børn. Bordene er i mindre størrelse end standardbordene i voksenstørrelse og derfor ideelle til børn i 8-12 års alderen. Bordene er derfor også en del lettere end de større standardborde og er nemmere at rykke rundt på.

Med andre ord, så har Stanlord et bord til enhver lejlighed og ethvert behov i stærk kvalitet og til fornuftige priser!

Bordfodbold