Bordfodbold tilbehør (2024)

Tilbehør til bordfodbold er en nødvendighed, hvis man spiller meget. Boldene kan blive væk, håndtagene og selve plastikspillerne kan gå i stykker, og man kan få brug for olie til at smøre teleskopstængerne med. 

Vi har derfor samlet et stort overblik over de forskellige typer af tilbehør til bordfodbold samt, hvor det kan købes, på listen nedenunder.

På listen finder du et stort udvalg af både greb, nye spillere og oliesprays, så du kan smøre bordfodboldbordets stænger. Tilbehøret kan give dit bordfodboldspil et længere liv, så du derved er sikret, at du altid er klar til det næste spil!

INDHOLDSFORTEGNELSE OVER SIDEN

Vores bud på det bedste bordfodbold tilbehør

Sorter efter pris:

Prisinterval 0-10K
Prisinterval 0-10K - slider
DKK0DKK10.000

Prissortering:

Sorter efter pris:

Prisinterval 0-10K - slider
DKK0DKK10.000

Vi anbefaler:

Vi anbefaler webshoppen her til køb af bordfodboldborde. Klik på linket og se det store udvalg.

Flere guides og produktoversigter

Fandt du ikke det rigtige fodboldbord ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde det bedste bordfodboldbord for dig:

Tilbehør til bordfodbold borde forlænger spilleglæden

Bordfodbold er herligt at spille, og bordene på markedet er generelt af høj og robust kvalitet. Men som så meget andet, så kan selv robuste borde i høj kvalitet gå i stykker. Selv stænger af metal i god kvalitet kan blive bøjet ved et uheld, eller det kan ske, at plastikspillerne på bordet bliver ramt af noget tungt og går i stykker under flytningen til det nye hus.

Selvom man helgardérer sig mod defekter ved at købe et bord i solid kvalitet og fra en af de førende producenter af borde til bordfodbold, så kan man være uheldig. Det er her, det er godt at have adgang til tilbehør til fodboldborde. Trods alt, hvis nogle af de vigtige ting på fodboldbordet går i stykker, så er det slut med at spille bordfodbold.

bordfodbold tilbehør hvis noget går i stykker

Når I spiller bordfodbold, er det vigtigt, at grebene sidder ordentligt monteret til stængerne, og at I har alle de spillere, I skal bruge. Som nævnt ovenfor kan det ske, at grebene eller en af spillerne går i stykker, så det pludseligt bliver svært at spille.

Derfor er det godt at vide, hvor man kan få reservedele til bordet. Hos Bordfodbolden.dk har vi derfor samlet et overblik over forhandlerne af både greb, nye spillere og spray til at smøre på bordets stænger. Derved kan du altid være klar til det næste spil.

Hvis en hel række med fodboldspillere er gået i stykker, kan du købe en helt ny. Ellers kan du også bare købe en enkelt spiller eller et enkelt greb. Du kan selvfølgelig både købe røde og blå spillere, alt efter hvilken farve spiller, der er gået i stykker. Før du køber, bør du dog sikre dig, at spillerne passer til stangens diameter – og at selve stangen passer til fodboldbordet!

Beskyt dit bord med tilbehør til bordfodbold

Hvis dit bordfodboldbord står et lidt udsat sted som på en terrasse eller i en garage, kan det være en god ide, at du anskaffer et overtræk til det, som du kan komme over bordet, når du ikke bruger det. På denne måde kan du mindske påvirkningen af bordet fra fugt og støv. 

Hvis du ikke skal bruge dit bord i lange perioder, kan det være en fordel at sætte bordfodboldbordet væk, for eksempel i et depot, hvor der er vandtæt og ikke for fugtigt. 

Hvis I har et bordfodboldbord i institutionen, og I ikke har mulighed for at stille bordet væk efter brug, kan betrækket af pressening/kanvas være en rigtig god ide at bruge i denne situation.

Slutteligt, hvis du er en af dem, som altid har haft en drøm om at blive bordfodboldspiller, kan du nu udleve den i bogstaveligste forstand ved at klæde dig ud som bordfodboldspiller til fastelavn eller halloween. 

Vi har nemlig et kostume, så du kan blive klædt ud som enten en rød eller en blå bordfodboldspiller. Det er helt sikkert noget, som dine venner vil synes, er sjovt. Ikke mindst de medfølgende sko er sjove; disse ligner nemlig den klods, som bordfodboldspillerne normalt sparker med. 

Når du står med benene samlet og armene ud til siden, kommer du til at ligne en gigantisk bordfodboldspiller på en prik!

Bordfodbold