Roberto bordfodbold (2024)

Roberto bordfodbold er et eksempel på, når bordfodboldborde er bedst. Italienske Roberto Sport fremstiller fantastisk flotte fodboldborde i høj kvalitet og til overkommelige priser. 

Roberto Sport er en af de helt store producenter af italienske borde til bordfodbold – den anden store producent er Garlando. 

Roberto Sports fodboldbordene kommer udført i elegante og harmoniske design og er alle fremstillet af træ, som yderst er belagt med laminat. 

Mange af modellerne fremstilles i mange forskellige friske og moderigtige farver, og bordene tilfører derved et friskt pust i alle de rum, hvor de sættes ind.

INDHOLDSFORTEGNELSE OVER SIDEN

Vores bud på de bedste Roberto bordfodbold borde

Prissortering:

Sorter efter pris:

Prisinterval 0-10K - slider
DKK0DKK10.000

Vi anbefaler:

Vi anbefaler webshoppen her til køb af bordfodboldborde. Klik på linket og se det store udvalg.

Flere guides og produktoversigter

Fandt du ikke det rigtige fodboldbord ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde det bedste bordfodboldbord for dig:

Roberto bordfodbold borde er populære og alsidige

Roberto Sports er en af de bedst kendte producenter af italienske bordfodboldborde, fordi borde fra Roberto er både smukke, i høj kvalitet samt til rimelige priser. Ligesom borde fra andre italienske producenter som Garlando, er bordene fra Roberto Sports kendetegnet ved at være forsynet med en sandblæst glasplade som spilleflade, men mange modeller af bordene kommer med teleskopstænger og ikke gennemgående stænger. 

Glaspladen ligger oftest ovenpå et laminat, som er grønfarvet og som har fodboldbanens velkendte striber påmalet. Glaspladen nedsætter friktionen mod bordfodbold-bolden i forhold til andre typer spilleflader som træ og blødere linoleum, som for eksempel franske borde, hvorved bolden kan bevæge sig markant hurtigere.

I modsætning til mange andre modeller af borde fra italienske fabrikanter, så finder man på Roberto Sports fodboldborde en større andel borde, som har teleskopstænger. Borde med teleskopstænger har den fordel, at man ikke risikerer at blive ramt af en af modstanderens gennemgående stænger under kamp. Derved er bordene ideelle til både ungdomsklubben eller hjemmet med de mindre børn – derved risikerer børnene ikke at kunne blive ramt af en gennemgående spillestang i kampens hede! Som sagt ovenfor; Roberto bordfodboldborde er når fodboldborde er bedst.

Designmæssigt er de fleste borde fra Roberto sports fremstillet med et look, som nok bedst kan beskrives som let, frisk og afbalanceret. Dette adskiller sig fra nogle borde på markedet, som kommer med et kasseformet og firkantet design samt andre designs som til sammenligning kan virke lidt tunge og nærmest klodsede. 

Bordene fra Roberto er fremstillet i forskellige farver, hvor rød, blå og sort er nogle af de mere gængse. Særligt farverne rød og blå er gode på et bordfodboldbord til arbejdspladsen eller ungdomsklubben, da farverne bringer mere liv og afveksling til det miljø, de skal stå i.

Hvem er Roberto SPort?

Roberto Sport har været på markedet for fodboldborde og spilleborde, siden produktionen af borde til bordfodbold blev påbegyndt udenfor den norditalienske by Torino i 1947. Roberto Sport blev således grundlagt på omtrent samme tidspunkt som konkurrenten Garlando, som er den anden store italienske producent af bordfodboldborde. Hvis du spiller på et bord med glasplade, er det derfor med stor sandsynlighed fremstillet af et af disse to firmaer.

Roberto Sport fremstiller som nævnt også andre typer spilleborde. Hvis du falder over billardborde, bordtennis- og hockeyborde med det berømte Roberto Sport logo, bør der således ikke være grund til at blive overrasket.

Endvidere fremstiller Roberto Sport borde til forskellige formål, således at du altid altid kan få et Roberto bord med møntindkast til baren eller cafeen, udover naturligvis bordene uden møntindkast, som er velegnede til at stå i hjemmet, ungdomsklubben eller arbejdspladsen.

Roberto Sport er også at finde på det globale marked, og derfor findes der distributører af Roberto bordene både i Europa, Australien såvel som Mellemøsten. I Danmark importeres Roberto borde således af blandt andet Søren Søgaard, Wupti og Spil-Aps. 

Bordfodbolden.dk er dog altid et godt sted at begynde at lede efter dit næste bordfodboldbord, da bordfodbold er vores passion, og vi derfor har samlet et stort overblik over de mest populære typer af bordfodboldborde, som kan fåes i Danmark, derunder de meget populære borde fra Roberto Sport.

Bordfodbold