Garlando bordfodbold (2024)

Garlando bordfodbold borde er smukke og æstestiske borde i høj kvalitet, som samtidig kommer tii fornuftige priser. Garlando er én af de to store producenter af italienske bordfodboldborde, og de fleste borde fra Garlando er traditionelle italienske borde. Dette betyder, at de størstedelen af bordene kommer med spilleflader af sandblæst glas og har gennemgående stænger. Flere især nyere modeller er dog fremstillet med teleskopstænger, således at alle præferencer til borde imødekommes.

Designmæssigt er Garlando bordene stilrene, og de fremstilles både i naturfarvet træ samt træ, der er belagt med laminat i forskellige farver. Derved er du sikret, at der altid er et bordfodboldbord fra Garlando, som passer perfekt til dit hjem og din arbejdsplads eller til ungdomsklubben og skolen. Et bord fra Garlando er et fantastisk møbel og spillebord, og sørger for ubegrænset underholdning med vennerne og kollegerne.

INDHOLDSFORTEGNELSE OVER SIDEN

Vores bud på de bedste Garlando bordfodbold borde

Sorter efter pris:

Prisinterval 0-10K
Prisinterval 0-10K - slider
DKK0DKK10.000

Prissortering:

Sorter efter pris:

Prisinterval 0-10K - slider
DKK0DKK10.000

Vi anbefaler:

Vi anbefaler webshoppen her til køb af bordfodboldborde. Klik på linket og se det store udvalg.

Flere guides og produktoversigter

Fandt du ikke det rigtige fodboldbord ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde det bedste bordfodboldbord for dig:

Garlando bordfodboldborde kommer i mange designs og høj kvalitet

Garlandos bordfodbold har et stærkt omdømme og et ry for at producere borde i fremragende kvalitet samt til fornuftige priser. Garlando fremstiller borde, som designmæssigt er egentlige italienske borde, og det er da også denne type borde, man fortrinsvis ser på det danske marked. 

Dog producerer fabrikken også borde i typisk amerikansk stil til det amerikanske marked. De fleste af Garlandos borde fremstilles med gennemgående stænger, men enkelte designs kommer også med teleskopstænger.

Garlandos designs af borde er typisk nogle af de mere æstetiske på markedet. Mange er således fremstillet med kabinetter i smukt, naturfarvet træ, som passer godt ind i stuen eller hobbyrummet i kælderen. 

Bordenes kabinetter og ben er udformet således, at det overordnede design går op i en højere, smuk enhed. 

Flere af modellerne er dækket med laminat i smarte moderigtige farver som mørkeblå, grå, sort og rød. Disse er farver, som alle sætter præg på det rum bordene sættes ind i i hjemmet eller ungdomsklubben. Bordene kommer generelt med spilleflader, som er fremstillet af sandblæst glas.

Garlando har satset bredt indenfor bordfodboldborde og producerer borde både til hjemmet og til institutioner og skoler foruden arbejdspladsen. Derudover har selskabet også en række modeller med møntindkast til cafeen og festivalen.

Historien bag Garlando bordfodbold

Garlando begyndte som et lille lokalt snedkerværksted, som begyndte at producere bordfodboldspil i slutningen af 1940’erne på opfordring. I begyndelsen samarbejdede Garlando med nogle indsatte i det lokale fængsel, og derefter tog forretningen fart. Således havde Garlando i begyndelsen af 1950’erne produceret sit bord nummer 12.000. Derudover begyndte Garlando også at producere andre slags spilleborde til bordtennis og lufthockey.

I 1954 gik forretningen så strygende, at et egentligt selskab blev etableret omkring produktionen af spilleborde. Der blev indkøbt og installeret nye og store industrimaskiner, der kunne imødekomme den stigende efterspørgsel på Garlando spillebordene. Det store gennembrud kom i 1970’erne, da Garlando gik ind på det amerikanske marked, som blev efterfulgt af Nordafrika og Østeuropa. I dag har Garlando 68 officielle forhandlere i 44 lande.

Firmaets borde er i årevis blevet brugt i flere internationale turneringer, hvor spillere fra hele verden har deltaget. I flere af disse turneringer anvendes udelukkende borde fra Garlando. Således spilles der eksempelvis kun på Garlando-borde i turneringen Garlando European Open. 

Firmaet har også arrangeret flere lokale og internationale konkurrencer i bordfodbold, og i 2005 blev Garlando-turneringerne del af ITSF, som er det internationale bordfodbold forbund.

Desuden bidrager Garlando hvert af med forskellige produkter til udstillinger og produktmesser i Italien og i udlandet som Nürnberg Legetøjsmessen og München ISPO Winter.

Bordfodbold