Bordfodbold bolde (2024)

Bordfodbold bolde kan nemt blive væk. Uheld kan ske, og din hund kan tygge på korkbolden eller gøre det, der er værre.

Det kan derfor være en god ide at have et lager af ekstra bolde, så du hurtigt kan komme i gang med at spille igen.

Ekstra bordfodbold bolde kan fåes i en lang række forskellige materialer. Dette kunne for eksempel være bolde af kork og af plastik.

Boldene fremstilles også i forskellige farver, og de kan således fåes som hvide eller naturfarvede.

Andre bolde er fremstillet, så de ligner rigtige fodbolde med små sorte og hvide felter på.

Her på siden finder du et stort overblik over de mange forskellige typer af bolde til bordfodbold.

INDHOLDSFORTEGNELSE OVER SIDEN

Vores bud på de bedste Bordfodbold bolde

Sorter efter pris:

Prisinterval 0-10K
Prisinterval 0-10K - slider
DKK0DKK10.000

Prissortering:

Sorter efter pris:

Prisinterval 0-10K - slider
DKK0DKK10.000

Vi anbefaler:

Vi anbefaler webshoppen her til køb af bordfodboldborde. Klik på linket og se det store udvalg.

Flere guides og produktoversigter

Fandt du ikke det rigtige fodboldbord ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde det bedste bordfodboldbord for dig:

Ekstra bordfodbold bolde er altid brugbare

Det kan være en god ide at notere sig diameteren på de originale bolde, der hører med til bordet, når I får det leveret fra butikken. Der er nemlig forskel på boldenes størrelser. Nogle af de større bolde på markedet har en diameter på helt op til 36 mm. 

På nogle borde og især på juniormodellerne kan denne boldstørrelse være for stor til, at man kan spille ordentligt.

En anden ting at være opmærksom på, når det gælder bolde, er, at nogle bolde larmer mere end andre. Hvis bordfodboldbordet står i et fællesrum, kan det være rart at have en bold, der larmer mindst muligt, når den hamres i mål. 

Fordi korkbolde dæmper mere af stødet fra plastikspillerne, larmer de også mindre. Endvidere kan det være nemmere at kontrollere korkbolde end bolde af plastik.

Hvis I planlægger, at bordet skal stå i et andet miljø, hvor der i forvejen oftest er meget larm – som for eksempel i en fredagsbar – betyder det naturligvis ikke så meget, hvor meget bolden larmer.

DE MEST POPULÆRE PRODUCENTER AF BORDFODBOLD BOLDE

De mest populære mærker af bordfodbold bolde er fra producenterne her:

  • Leonhart
  • Bärenherz
  • Tornado
  • Bonzini
  • Garlando
  • Roberto Sport

Alle mærker fremstiller bolde af høj kvalitet, der er specielt designet til bordfodbold. Hvis du er på udkig efter en ny bold til at spille med, vil et af disse mærker være et godt valg.

PLASTIKBOLDE TIL BORDFODBOLD

Plastikbolde er den mest almindelige type bold, der bruges i bordfodbold. De er typisk fremstillet af PVC eller andre lignende materialer, og de har som regel en glat overflade. En af fordelene ved plastbolde er, at de er meget holdbare – de kan tåle meget slid uden at vise tegn på skader. 

Plastikbolde kan dog også være glatte, hvilket kan gøre dem sværere at kontrollere end andre typer bolde. Traditionelt spiller man med plastikbolde på de italienske fodboldborde fra Garlando, FAS og Roberto Sport.

KORKBOLDE TIL BORDFODBOLD

Korkbolde er en anden populær type bold, der bruges i bordfodbold. De er typisk fremstillet af komprimeret kork eller andre lignende materialer, og de har som regel en nopret overflade. En af fordelene ved korkbolde er, at de giver et fremragende boldgreb – det kan være nyttigt, hvis du spiller på et glat bordoverflade. 

Korkbolde kan dog også være ret tunge, hvilket kan gøre dem sværere at kontrollere end andre typer bolde. Traditionelt har man spillet med korkbolde på de franske Bonzini og Rene Pierre fodboldborde.

Bordfodbold