FAS bordfodbold (2024)

FAS bordfodbold borde er populære fodboldborde, der fremstilles af italienske Fas Pendezza. Bordene omtales af kendere typisk blot som ‘FAS’.

FAS bordfodbold borde er en af de mest populære italienske producenter af bordfodboldborde udover de to andre store fabrikanter af italienske borde, Garlando og Roberto Sports. FAS borde er kendetegnet ved at være fremstillet i særdeles høj kvalitet og til overkommelige priser. 

Bordene fra FAS kommer i både lette og elegante designs foruden i mere robuste og tungere designs, så man altid er sikret at kunne få et bord, der dækker ens behov. De kommer også i en række forskellige farver, så man også altid kan få et bord, der matcher til ens indretning i hjemmet, i ungdomsklubben eller på kontoret.

INDHOLDSFORTEGNELSE OVER SIDEN

Vores bud på de bedste Fas Pendezza bordfodbold borde

Flere guides og produktoversigter

Fandt du ikke det rigtige fodboldbord ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde det bedste bordfodboldbord for dig:

Fodboldborde fra Fas Pendezza er populære og funktionelle

Sammen med bordene fra Roberto Sport og Garlando er bordene fra FAS nogle af de mest kendte og populære italienske borde. Ligesom Garlando og Roberto Sports bliver FAS bordene fremstillet i det nordlige Italien, i Milano-området. FAS har produceret fodboldborde siden 1964 og har således mere end 50 års erfaring i at fremstille bordfodboldborde i stærk og solid kvalitet. 

Når man får et bord fra FAS, kan man godt regne med, at det kan holde i årtier, hvis ikke en livstid! Samtidig er bordene fra FAS også kendetegnet ved deres rimelige priser. Deres gode kvalitet gør endvidere, at det altid er nemt at sælge bordene videre igen til andre interesserede, når eller hvis man ikke mere har brug for bordet.

I dag fås FAS borde i mange forskellige designs, ligefra modellerne, der er beregnet til indendørsbrug til modeller, der også kan bruges udendørs. Som de fleste andre producenter af borde til bordfodbold fremstiller Fas Pendezza også borde til kommercielt brug, som kommer med møntindkast, der let kan slås til og fra efter behov. 

Disse borde kommer også i lukkede systemer, hvor bordene har en påmonteret glasplade øverst, som både virker lyddæmpende og desuden forhindrer, at boldene kan fjernes fra spillet.

FAS’ store popularitet skyldes især bordenes høje kvalitet og fornuftige priser. Bordene kan derfor fås over det meste af verden, om end det særligt er i Europa, at bordene er slået igennem.

Karakteristika ved FAS fodboldborde

Ligesom de andre typer af italienske borde benytter FAS også sandblæste gladplader som spilleflader på deres borde. Glasset sikrer, at spillefladen altid er jævn at spille på og gør samtidig bordet mere æstetisk. Under glasfladen er et et grønt laminat, hvorpå hvide striber er optegnet netop som på en rigtig fodboldbane.

FAS borde kommer i designs lige fra borde, som både er designmæssigt lette og elegante til modeller, som er væsentligt mere robuste og “tunge” i deres designs. Disse borde er da også ekstremt stabile og solide at spille på og rykker sig ikke under kamp, da nogle af dem vejer over 100 kg!

Bordene fra Fas Pendezza fremstilles både med og uden teleskopstænger afhængigt af, hvilken model, der er tale om. Flere af de samme modeller fremstilles også med enten teleskopstænger eller gennemgående stænger. 

Fodboldborde med teleskopstænger har den fordel sammenlignet med borde, hvor stængerne går igennem bordet og ud på den anden side, at man ikke risikerer at blive ramt af en af modstanderens stænger under kamp.

Bordfodbold